Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro


skugglika minnen
avlägsna andetag

villfarelser

tro mig
jag är inte här ännu
trots att du ser mig




Fri vers av RobertD
Läst 1088 gånger
Publicerad 2005-08-26 16:10



Bookmark and Share


  Emma-Kajsa
Fängslande vackert!
2006-02-23

  Smultris
Om du hade gett ut en bok... Då hade jag köpt den omedelbart.
2005-09-09

  ia VIP
du fängslar och förtrollar, trollbinder med dina ord.
Du gör det otroligt bra.
/ia
2005-09-08

  Queen_of_Rain
vackert.. man kan höra dom där avlägsna andetagen genom hela dikten.. så välskrivet
2005-09-07

  Bodil Sandberg
Tycker om ditt sätt att skriva...
2005-09-01

    Beng-tze
Fett som fan.
2005-09-01

  Dan Linder
Håller - sista strofen är tung! Du är skicklig du.
2005-09-01

  Propella
"tro mig
jag är inte här ännu
trots att du ser mig"

Ytterligare ett exemplar på såna där rader som gör mig missklädsamt grön av avund.
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD