Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brännmärkt

värmer mina händer runt den
rykande heta témuggen
lyfter blicken och ser på dig
du är lika vacker idag som jag
kommer ihåg dig
och jag får anstränga mig för
att inte visa att jag fortfarande
blir svag i din närhet
men när ditt blonda hår lockar sig så där
u n d e r b a r t
av snön och vindens behandling
och du drar handen genom det
och sätter upp det i en tofs
så där nonchalant och självklart
som du alltid gjort
och blottar den där underbara
nacken och halsen
kan jag inte hindra mitt hjärta
från att reagera
sänker blicken
tar en klunk
och bränner tungan på téet
brännmärkt
av dig

igen




Fri vers av RobertD
Läst 1113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-26 16:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Fantastiskt bra...
2005-09-01

  Propella
Fantstisk hyllning till kvinnan, som någon annan här nedan nämnde. Det är så man vill bli älskad. Äkta.
2005-09-01

    Beng-tze
Du låter som en man som behärskar ord,
men inte känslor, bra.
2005-09-01

  JMR
mycket vacker och en hyllning till kvinnan i fråga, tack för skön läsning.
2005-08-29

  Lindan
vackert! får en lite mysig känsla när jag läser den här!
2005-08-29

  purpleangel
Lika beskrivande som alltid... Gillar din stil skarpt.... BRAVO!!
2005-08-29

  vega lando
du beskriver inbördes hur denna person med så små rörelser lyckas sätta hela din värld i gungning. charmigt,underbart och tar en tillbaka till den där första gången.
2005-08-28

  Cris
Ååh vad fint! Man känner riktigt hur du menar...när du inte får visa men känner...
Bli inte för bränd bara :-)
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD