Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var mycket vi inte hann, evigheten hann före......


Fast dit kom vi inte

 

sista resan vi gjorde

tillsammans

gick till Samos för att

fylla på sol och energi

 

vi talade så ofta om

alla platser vi skulle besöka

och en dag kom du hem

med en bok om Gaudi

 

när krafterna är tillbaks

åker vi till Barcelona

så att vi får se detta

i verkligheten sa du

 

jag åker snart

till Barcelona och

ska finstudera Gaudi

och hälsa från dig

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-18 18:44



Bookmark and Share


  Sara Boström
Vilken fin text, bokmärkt såklart!
2009-01-20

  Eaglemountains VIP
Vilsen Annette hette hon .....
2009-01-19

  Eaglemountains VIP
Jag håller med Vilsen Anette ......
2009-01-19

    sunnanvind
En resa viktig att iscensätta och uppleva! Jag är säker på att H är med och upplever! KRAM!
2009-01-18

  Eva Langrath VIP
Underbart så får resan fortsätta.

Eva
2009-01-18

  Alfie M
Den här gillar jag mycket!
Vardagssorg. Bokmärkes!
2009-01-18

  Alfie M
Den här gillar jag mycket!
Vardagssorg. Bokmärkes!
2009-01-18

  Njord
Härligt.
Det är verkligen värt en resa det kan jag lova dig.
Ha en fin resa.
2009-01-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, så underbart!
Jag ryser av tanken och blir glad! Och du reser inte ensam, det är jag säker på!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP