Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa dagar

gråa dagar tar bara energi
lusten och glädjen rinner förbi




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-01-19 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson