Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liturgi är en lek inför Guds ansikte och i dag är det jag som är liturgen


I dag drömmer bergen mina korpar

I dag ska jag leka
rommen
innan gäddorna
under isen

Och hoppa
groda
så in vassen
Den vissna

Sedan ska jag fylla
mitt glas
och se ut
dit bort

där bergen växt
grönare
och jag ska lyfta
långt över

långt över
med korparna





Fri vers av korpfjäder
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-18 20:54



Bookmark and Share


  micke marin
Ett brett leende...
storslaget
vi är överallt
vi finns i allt
hela tiden
tjohoo vilken glädje!
2009-01-24

    ej medlem längre
Underbara energier i denna som gör att jag lyfter just innan kvällen!
2009-01-18

  Lena Krantz VIP
Ja detta var verkligen en lek...med ord och med naturen runt knuten som inspirationskälla

Hrafninn flýgur vellur
2009-01-18

  glittertindra
en text som får själen att lätta... jättefin.. :)
2009-01-18

  Mona*
Lycka till.
2009-01-18

  Carola Zettergren
SPARAS OMEDELBUMS!!!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder