Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dogbusiness

I
used to bee
a dog

your dog
everyones dog

waiting
anticipating

your loss
my needs

provided

happy
always content

with whatever the fuck
landed in front of me

imagine
what I felt
when you told me I was a woman

I still wear my collar sometimes
for safety reasons




Övriga genrer av åkeojag
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-01-19 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag