Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland ångest och tårar


Jag vill bli pånyttfödd

Få nytt liv

Lämna det gamla


Någon sa

Bland ångest och tårar

Föds nytt liv


Jag tvekar

Men väljer

Att tro ändå





Fri vers av mirabell
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 02:14



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vilka ord, jag njuter "bland ångest och tårar föda nytt liv"
2009-01-20

  Cosmic Johanna
Vackert uttryckt, sorgen som en livgivande resa, mycket visdom i det
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mirabell
mirabell