Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död förväntan


Besvikelsen bränner

Innanför mitt ögonlock

Varför lova

Något man inte kan hålla


Som balsam för själen

Var dina smekande ord

En viskning i natten

Om hopp och framtidstro


Jag trodde blint

På livet du målade

På kärleken du lovade

Och löftet du gav


Men du var ingen amor

Du var en bluff

En man som sålde drömmar

Till frusna själar


Dina ord var tomma

Döda utan innehåll

Vackra att lyssna till

Men utan handling




Fri vers av mirabell
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-29 10:42



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Stark dikt vännen

Där mycket känslor finns bakom orden,

förväntan är alltid smärtsammt.
2009-02-06

  MeAmmie VIP
Läser av igenkänning men samtidigt slås jag av att du med en skriver med en vacker sensuell klang i orden, det griper tag i mig alldeles x-ra!
Fridens Lena Liljor/Ammie
2009-01-30

  Cosmic Johanna
Starkt skrivet, säkert ett vanligt fenomen,
jag känner igen detta tema...
applåder för dikten.
2009-01-29

  Just Emotions
kanonsnyggt skrivet!!!
2009-01-29

    Herr Ångest
Otroligt bra o starkt skrivet.. berör..
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

mirabell
mirabell