Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isblå tankar

Kanaliserad

Av dej

Genom dig

Åt dig

Tack vare dig


Du ser

Mina sår

Healar mina sorger

Bär mig när jag inte orkar

Gå själv


Som ett barn i dina händer

Överlämnar jag mig

Så isande blå

Är min kärlek till dig.




Fri vers av mirabell
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-13 15:14



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härlig andemening...

och blå färg som genomsyrar dikten där färgen också ger ro.

applåder!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

mirabell
mirabell