Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga viskningar

Rösten i natten viskar

tröstande ord av lavendel

jag är nära dig men kan inte

bära dina sorger

du är så värdefull

för att du är du

unik men trasig

vill hjälpa men kan inte

något inom mig brister

när ditt namn nämns

namnet som inte får uttalas förutom

när ingen hör.




Fri vers av mirabell
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-24 22:23



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vackert poetat...
2009-05-04

  Cosmic Johanna
Mycket fin dikt som innehåller lite spår av mystik...

början är vackert inbäddad:-)

Applåder!

och kul att åter få ta del av din poesi.
2009-04-25

    ej medlem längre
"du är så värdefull

för att du är du

unik men trasig"

Fastnade för dem raderna. Fint diktat.
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mirabell
mirabell