Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger gula blommor på minneslunden

en glipa
i dörren
och synen
handleder
under kallt vatten

vasken
som
svalde det
röda

dina ögons bestämdhet
och orden
de tre orden
riktade till mig

du var ett rådjur
på motorvägen
i fel riktning

en obruten cirkel




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-19 13:33



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Hög igenkänningsfaktor.
Tycker om referatstilen här!
Applåd
2009-01-24

  Måna N. Berger
Ibland står man maktlös.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan