Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miraklet


Tyst smyger jag ut

När ingen ser

Och ingen vet


Ler i hemlighet

Åt ditt vackra ansikte

Och orden du sa


Du är

Så mycket mer

Än du vet om





Fri vers av mirabell
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-19 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En finstämd, vacker och
luftig dikt, bra!
2009-02-02

  Johan Bergstjärna VIP
Vad bra!
2009-01-24

  Cosmic Johanna
Underbart möte i miraklet...vackert poetat, underbar titel och flätat.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mirabell
mirabell