Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag älskar dig"


Ur ett hjärta till omvärlden en mening som alla vill kunna förstå

Att leta



Föbrilt



Att få känna


De vackraste orden



Som någonsin funnits på jorden


"Jag älskar dig"


Värmen det gav av höra dig viska
Att få höra dig skratta
Att vara lycklig
Med någon annan
Dina smekningar i nacken
Ditt fridfulla ansikte när du sov
Jag erkänner
Jag låg vaken många kvällar
För när du sov
Gav du mig en säkerhet
Jag inte trodde fanns
Du var det bästa jag hade
Det viktigaste
Med dig var varje måne ny
Varje kväll kom efter en dag
Varje solnedgång var romantisk för jag såg med kärleksfulla ögon


Kärlek värmer
Sprider denna känsla
Som knappt går att beskriva


Att något som är så underbart
Även kan svida


Vi jagar kärleken
Allt för att känna
För att inte vara ensamma
Ändå kan det skada oss så hemskt
Och sätta sår
Som svider så hemskt


Vi slänger bort de dyrbaraste orden på jorden
Skänker dem till alla runt omrking oss

Säger det mer som en hälsningsfras
"Jag älskar dig"
Sägs flera gånger varje dag
Till snart alla vi möter
Innebörden av ordet jag älskar dig
Börjar försvinna

Och ändå är det det viktigaste vi har




Fri vers av Little missSunshine
Läst 306 gånger
Publicerad 2009-01-19 21:37



Bookmark and Share


  RiJoKu
En horribelt exempel på hur det kan gå när man missbrukar det ordet.

Stundtals tycker jag texten beskriver den härliga värme man kan uppleva i samband med denna känsla.

Stundtals tycker jag dock texten "bryts" av denna "domedags-profets-känslan" som förmedals.

Personligen gillar jag inte det så mycket.
Men alla har olika åsikt.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Little missSunshine
Little missSunshine