Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad utav Carola Zettergren, igen


Får jag bjuda på?


Jag skriver poesi
som jag lagar mat

Ibland kött, fläsk och korv
stekt i smör
kokat i grädde

andra dagar blandade grönsaker
jag blandar morötter, lök och svamp
och ni vet aldrig vilken svamp

jag kryddar på hett
oväntade blandningar
kan bli sjukt bra

maten ni äter
är inte jag
jag har däremot komponerat den
den är produkten utav en kreativ handling

och ni vet aldrig
var jag hämtat ingridienserna
inte ens efteråt




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-20 00:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Klart du får bjuda..mer än gärna..mums säger jag
2009-01-27

  Carola Zettergren
:):)En synnerligen intressant anrättning, inte helt fri från humor, det måste ha varit en av de hemliga ingredienserna!!!!:):)
2009-01-20

  Maria Natasja
nä, en hederlig kebab,är nog det jag håller mig till!!! du äter väl inte flugsvamp?? det är en kok-konst att kunna tillaga den här rätten med ord om mat o liv o allt som den innehåller....börjar bli hungrig! Pizza?
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan