Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hellre tala än prata en massa


Pondus och talför

Det verkade ju så bra det där
människor med pondus, talföra och framåt
förut önskade jag att jag hade mer utav det
nu tänker jag mer att
jag frågar mig om de verkligen hinner tänka innan de pratar
måste vara jobbigt att komma ihåg vad man sagt och påstått när man pratar sådär fort och mycket




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-20 01:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hii skrattar lite småttt när jag läser Larz kommentar
han är inte blygsam den poeten precis
nå..så vill jag bara säga att det du skriver är förbaskat bra
att vara talför inte nog inte bara bara..mycket får man säkert ångra - så lika bra att ta re lugnt..och ta en toy..och tänke äfter
2009-01-27

  Maria Natasja
hmmmm:)))
2009-01-23

  Carola Zettergren
Den verkliga pondusen ligger oftast just i tystnaden, tystnad kan vara mycket talande, tystnad rymmer också en väldig massa respekt och ödmjukhet...
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
En del av oss har fått talets gåva och vi tänker inte be om ursäkt för det.
De som vill tysta oss vill det oftast för att de är avundsjuka.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan