Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serpentinväg

 

Fjäderlätt rörde du dig

i mig

andades du

långsamt

i min vindriktning

 

Sedan höll du mig

fast

i en föreställning

suggestiv

långsam

vår ut och inandning




Fri vers av Rosen VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 11:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SNYGGT!!!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP