Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flirtkul(or)


Tror jag har en hemlig beundrare.
Det inger behagliga vibrationer.
Även om jag tolkar signalerna fel,
så gör det absolut ingenting. Tvärtom.
Jag "gottar" mig i dagdrömmar som
aldrig behöver realiseras. Skönt.

Ikväll ska jag gå på bal.
Dansa natten lång.
Tappa en sko. Bli kysst.
Etc. Etc.
Medan jag stryker julens all vita dukar.

Mmmmmm.......




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP