Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag insåg när jag gick ute en isig dag och som jag snabbt förknippade med mitt liv


Säkerhet?

Säkerheten ser ut att finnas där, jag ser den

men den är under, under isen

Och precis som att den vill förvilla mig syns den klart
som om den hade kunnat hindra mig från att falla

men den är under, under isen

Istället faller jag nu hårt och utan räddning
Ingen finns där och tar emot..

Där försvann den tillit jag hade
Jag kan inte lite mer, jag vågar inte

Av rädsla för att falla

Av rädsla
att du inte kommer finnas och ta emot




Fri vers av Bollen
Läst 330 gånger
Publicerad 2009-01-20 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen