Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är DU som skall AGERA!


Det är bara DU som bär hela skulden!!!

Det är DU som bär hela skulden! 47.
Det är DIG allting handlar om, dvs
ALLTING!44
a eller A
Ser du inte?
Fattar du inte?

Försök inte spela dum...*
Du fattar nog!¨
Dricker Du?
Vann du?
Det spelar ingen roll.


När bryter du upp?
Leder stjärnan hem
springer du utan att vinna?=4
i flykt?

KAn du dra ner byxorna,
på dig själv.,?

När Skall du AGERA????

Du som är så kärleksfull och ÖM.




Övriga genrer av Jaramald VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 01:12



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Blir ju för fan nervös, knappar nummer 47 44 4, subtraherar ett riktnummer och det låter- Kaninuppfödae Stekspade, jag kan göra tofflor av din brud. Är det klokt ellä, Jaha?! Okej, NU, agera NU vem fan det än är som får däng. Jaramaldos, ge fan i nattvardsmarsvinet. Skulden usch va, fan numerlogi och pina. Oh do tell me!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP