Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skrufs

 

En skrufs

en liten krabat

med vassa klor och tänder

som ett lejon men litet

en ullig en - en gullig en

tror jag




Fri vers av Nova-Liv
Läst 293 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-22 14:35



Bookmark and Share


  Blodros
du tar fram ännu en sida av dig i ditt skrivande..
och det är härligt att se..

och läsa! ;)
2009-01-22

    Herr Ångest
hmm, skrufs.. låter som en rund liten hårig krabat med stor mun o med stor aptit för tallkottar..

Var hittade du denna sällsynta varelse?
;)
2009-01-22

  mare VIP
Låter som en gullig björnunge :))
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv