Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett brutet ackord


rinner tonerna
mina ben
och rörelsen tårar
alla förbannelserna mot

faller undan
mina ben
samlar kärleken
som skålen under

klingar mig
mina ben
reser tanken varje kropp
där drömmarna

Och doften skulle vara det du ropade mig


men ännu stannar tiden
i ett enda ackord

brutet











Fri vers av korpfjäder
Läst 466 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-23 08:00



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En text som tar en på resa i många rum.
Lämnar sig kvar innanför skalet.
2009-01-24

  micke marin
en märklig text.. som ger mig bilder..
benen lyder inte, bär inte
jäklar
men sen så förlåter man benen
det är ju mina ben ändå..
där i drömmarna skuttar jag runt sen..

gillar den här som liksom sjunger till mig.
2009-01-24

  halmstrå
Doften och tonerna i det där ackordet känns levande.
som du.
2009-01-23

  inutimonster
åh vad jag tycker om den!
2009-01-23

  Lena Krantz VIP
Ett mycket välljudande ackort

runt dina ben

;o)
2009-01-23

  Cadena
O, må klinga varmt och starkt med spår av harmoni ändå för allt mod och all tro i väntan.
2009-01-23

  Gunnar Norrman
Även ackord i moll väcker tankar och känslor. Det är musik i moll, som är vackrast och väcker mest känslor. "Ack Värmeland Du sköna" t.ex
2009-01-23

  Mona*
Jag läser att man använder det man har, för att skriva det man gör. Så blir ljuv musik av sorg och glädje.
2009-01-23

    Melona
en sorgligt finskaldad poesi,
som jag uppskattar,

titeln är bra,
att du skriver musik med ord
om något som butits, ja, usch...

men hur som,
du är så hoppfull jämt

kärleken är hos dig,

fint!
2009-01-23

  prinscess VIP
jag tycker den är vacker
men ändå anas ett vemod bland orden
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder