Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med inspiration från Calin


Den lilla älvan

 

den lilla älvan satt vid en vattenpöl och lekte med sin spegelbild

det långa håret hade för länge sedan fallit av och hon skyddade sig med ett vackert tyg i svart med månskenet broderat ett mönster

hon var liten till växten och utseendet men i sin själ inte det minsta ung

många månar hade passerat sedan hennes resas början

många sorger hade hon mött

hon tittade på människorna som vandrade förbi på väg till något annat

och hon kände i sitt hjärta en empati

för dessa plågade själar som irrade utan mål

för de som förlorade sin tro och de som inte längre hade någon längtan

 

den lilla älvan satt vid en vattenpöl och lekte med sin spegelbild

hon var liten till växten och utseendet men i sin själ inte det minsta ung

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-23 15:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En stark ltien älva som berör...

applåder, gillar magin i din dikt, som väcker andra världar till liv!:-)
2009-04-12

  Tobisgrissla
Jättefin!!!!!!!!!!!
2009-01-30

    Calin
Tack min piratdrottning.:)
2009-01-23

  Svartsilver
en av dina bästa! du bygger världar med din text.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv