Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav 3

Så var hon åter
i sin ensamma jolle,
det stormande havets sista dån
hördes ännu svagt.

Med revade segel och brutet roder
strävade hon viljelöst på det öppna havet.

Föga anade hon den hamn som väntade i gryningen.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-23 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP