Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sammelsurium av flummerier tankar och känslor.


Blickar framåt och bakåt..


Som i solnedgång
följer blicken horisonten
skönjer strofer
ur gamla verk

tänker på visdom
ärvd på gamla lagrar

tankarna för mig framåt
som ett vilset tidvatten
vilket långsamt glider
sin egen väg
på böljande våg

hemåt igen
för vilken gång!?




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 16:07



Bookmark and Share


  Ullagulla
ja det var väldigt vad du varit flitig med pennan...ett litet stim där ...där det funkade fint att skriva....

ja tankarna har en viss förmåga att smita iväg men de kanske hittar hem igen ?=)
2009-01-24

    ej medlem längre
En fin inblick i ett inre landskap
2009-01-24

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~