Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att mötas, och våga ge av sig själv..till andra...med andra. glädje och livslust blandat.


Månljus är också ljus



Månstråle
Öppna din dörr
låt ljuset flöda fram
träd in i nattens viskningar
leta dig fram till min enkla portal
kom in och låt dig omfamnas
blygs ej, känn dig from
ditt leende smittar
kärleken här
är enkel




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-24 16:17



Bookmark and Share


  KristinaE
.. ur det enkla växer det stora - i månljus lyser nattens drömmar - vacker välformad poesi!
2009-02-04

  papessa
väldigt mild och ljus och full av värme, och dessutom en skön form i diktens uppbyggnad
2009-01-27

    sunnanvind
Låter nästan lite heligt...jag får en känsla av helighet..(Positivt)
Mycket vackert där ljuset är rådande!
2009-01-25

  Ullagulla
först å främst gillar jag uppbyggnaden av dikten sen är ju innehållet klart smeksamt skönt att läs och ta till sig....den här tycker jag verkligen om...
2009-01-24

  Mr Lindemann VIP
Var tvungen att skriva en motdikt



I skuggan av
mörkret, stänger
där dörren om de vi en gång var
Inser med ett andetag att vi är åtskilda
i längtan och då du endast är ett andetag
ifrån mig så är klyftan mellan två värdar som
separer, oändlig
2009-01-24

    ej medlem längre
Snyggt uppställd dikt.. både i utseende och innehåll
2009-01-24

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~