Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu i den tid då avstånd förstorar


sjutton tårar i storm


ögonblick förbi
som is i ditt ansikte

köldeffektens pris




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-24 21:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En text som med sin skönjbara inre förmedlar och för ut det som alla stora diktare försöker förmedla i långa romaner så, den enda delen av prisman som ger avtryck är det som är av fruset ursprung
2009-01-25

  Mona*
Hu vale va kallt
2009-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
En text som skapar skarpa bilder.
Mycket fin
2009-01-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärd senryu!
2009-01-24

  Ronny Berk
väl förmedlat kylans känsla i en välskriven senryu ; och så bra rubrik !
2009-01-24

  Carola Zettergren
Fryskallt..kan det bli i blåsten!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder