Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så kan man känna ibland..

allting händer på engång press från vardagligs livet så mycket saker att tänka på i sitt liv ,penningproblem,familjeproblem,kärleksproblem,skolan,jobb olika livs situationer som suger ut din energi.. sen kommer du helt utbränd och orkar inte med någonting..lusten försvinner och du ser svart...men man måste ta upp sig igen och kämpa vidare man är tvungen ..tvungen att hitta sin inre styrka och peppa sig själv att orka kämpa ..för varje dag som går. annars försvinner man sakta men säkert hittar man sig själv inte längre.




Fri vers av imanuella
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-01-24 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

imanuella
imanuella