Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tro...

jag ser dig som du är, en som räddar mig från det onda en som räddar mig från det som jag mår dålit av det som jag ibland har så lätt att falla in på. frestelser som lockar och jag låter mig lockas..det jag får inte göra som jag mår dålit av gör jag. för en stunds "må bra moment"vad händer sen känner tomhet känner ensamhet.Det spelar ingen roll hur jag än känner mig vad jag än har gjort så har jag alltid en som visar mig vägen att må bra och tar bort det äckliga jag känner inuti jag känner att jag har alltid något att falla på ett skydd en vinge en trygghet ..en kärlek man känner och man vet inuti att det är min herre ända herre jesus kristus..




Fri vers av imanuella
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-01-24 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

imanuella
imanuella