Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt gryningen titta fram och värma mitt hjärta av frost


Mitt hjärta av frost

.
Mitt hjärta av frost
fryser min kärlek till is


bildar stora snödrivor
som skiljer oss åt


Natten är så kall ...



Jag fryser!




Fri vers av Mysticus
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-04 21:45



Bookmark and Share


  Fredric
kort, rakt och rakt in... Skön och kylig...
2009-02-04

  peter markurth
enkel,snygg,rak,mkt bra...
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus