Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du

kan du ge mig ett svar
en övertygelse
om att det jag upplever inte är sant
att jag snart kommer vakna upp

och att allt
allt bara är en dröm

Kan du ge mig det?




Fri vers av Bollen
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen