Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fången

skrik, gnäll, sparkas, slåss.
riv mig, bit mig, slit dig loss!

håller dig fången i mitt paradis,
dolt under bärnstenar fortsättningsvis.

om du bara visste, vilken livlig fantasi.
att få råkas mitt på dagen blir en mani.

dunka, lunka, måsten och tvång.
nu verkar det vara riktigt igång!

ord som saknar mening faller,
ta emot o skaka galler!




Bunden vers (Rim) av Herska
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 23:44



Bookmark and Share


  Tera
ord som saknar mening faller,
ta emot o skaka galler!

tyckte om allt men det sista fick mig att le!

applåd!
2009-02-17

    Nicklas VIP
Härlig ordlek, skön rytmik och bra rim.

Jäte duttit!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Herska