Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelträd


Nu sitter han där. I äppelträt.
Min älskade man.
Som en stor övermogen frukt.
Vad båtar mina förmaningar?
Platt intet.
Med en kroppsvikt på hundratjugo
kilo och bara ett fungerande ben,
så är risken stor att trilla ner.
Det är kanske det han vill.
Med hopp om att bli ompysslad,
uppassad och ömkad.
Vad gör han där kan man undra?
Jo, nu är tid att beskära, klippa,
forma och allmänt vårda fruktträden
inför kommande säsong.
Han vill absolut göra det utan hjälp.
En Bra Karl Reder Sig Själv.
Varje gång jag gläntar på dörren kan
jag höra hans eder och förbannelser
över grenar, sågar, sekatörer och hans löfte
om att: "nu säljer vi kåkfan. Det här är sista
gången. Ska man använda sitt enda
ynkliga liv till att.....etc etc...."
Än hänger han kvar. Skönt.





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 14:51



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
"Som en stor övermogen frukt." !!!! Du är ju för rolig!

Tack för en glad läsning så här på morgonKVISTEN...
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP