Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppkorkad

Korkade upp mig

till dumheter
eller nya tankar

men någonting tog
skruv




Fri vers av Tina-sol
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-26 17:11



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Gillar det minimala och tänkvärda med glimten i ögat och detta tycker jag mycket om.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol