Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla tag ingen plats

Nu bränner klumpen sönder
och jag måste sätta mig på golvet
i hallen
gråta ett slag

en kudde håller mig sällskap
i all menlöshet
och jag undrar
varför kläderna skaver så

jag ser inte något
och imorgon börjar skolan
men jag har en paket
potatissallad i kylen




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-08-28 23:20



Bookmark and Share


  Andreas Safer
Underbar. Klar femma, Den lite oväntatde kicken på slutet funkar asbra. samma knep som två dikter ner tror jag!

Sen var det två längre dkte däremmaln men de är inte rikigt min stil, jag gillar mer rakt på.
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin