Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


livet

Livet är en fången själ...




Fri vers av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 08:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Suveränt är det enda jag kan säga!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth