Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där seendet klingar kristallrent som tystnad


Själva seendet har frusit
klingar
kristallrent som tystnad

så hör kinden varje andetag
tonande
fjäderlätta strängar

livet där det smeker
eldfast

men notbladen lyser
där natten skriver dolda toner
notlöst vibrato

vad seendet aldrig förnimmer











Fri vers av korpfjäder
Läst 293 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-27 09:15



Bookmark and Share


  micke marin
Japp! Så är det. Det är så mycket som händer osett..
2009-01-28

  Moniqa
mm..smekord...vackert..du kan verkligen få till det :-). men tur man inte har öronen på kinden...*hehe*
2009-01-28

  Lena Krantz VIP
nej, seendet är nog mer begränsat än känslan kanske....
2009-01-27

  Carola Zettergren
Vackert skaldat!
2009-01-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
En uinderbar dikt.
tack för den
2009-01-27

  Mona*
Tycker om!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder