Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mera kortnovell...(för den som gillar sånt)


En kär vän...

Du frågade mig
om jag forfarande var densamma som förut
och ännu bodde kvar på samma ställe
jag sneglade på dig när vi stannade till
en tanke föddes fram, men kom aldrig ur mina läppar
förstrött tog du min hand
höll den tveksamt, sen log du mot mig
du ska se, sa du och tystnade.
vände på klacken och sa till sist farväl
stegen ekade bort i kvällsljuset.

Så mycket jag skulle vilja säga dig
men vet bara inte hur
den lågmälda vänskap som byggts
upp vilar ännu i ett tryggt rum
där du och jag existerar i djupaste
samförstånd







Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-11 20:02



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En underbar stämningsfull prosa som vilar I hoppet.
2024-03-31

  Junitvillingen
Underbar läsning...så bra du är på att uttrycka dig...texten berör verkligen, den andas vemod...
2009-04-13

  Epione VIP
Den här tyckte jag om, jag säger som Ulla detta är något du är väldigt bra på.
Få fram stämmningar och bilder.
Mästerligt
En påskägg och en applåd..
2009-04-01

  Michaela Dutius
Insikten och förväntan darrar i dina ord...suveränt diktat
2009-02-15

  Ullagulla
tycker du ska fortsätta skriva såna här små korta berättelser i diktform...de är underbara och väcker fantasin!!
2009-02-13

    sunnanvind
Du har en underbar ton här...man riktigt känner mötet... Och vilket spännande möte..hur bra skrivet som helst!Applåd!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~