Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt himmel

Ligger i min säng och kollar ut genom fönstret,
känslorna blir starkare när jag ser just den där speciella.
Himlen är aldelles svart, full av vackra stjärnor.
Men det finns en speciell,
just den där stjärnan som lyser starkare än någon annan.
Just den stjärnan som tittar tillbaka ner på mig.

Den var lätt att se för den lyste starkare än dom andra,
men nu när jag väl sett den syns inte dom andra stjärnorna längre.

Ligger i min säng och kollar ut genom fönstret,
känslorna blir starkare när jag ser just den där speciella.
Himlen är aldelles svart, och det är bara en enda stjärna som lyser.
Men den är speciell,
för den stjärnan lyser så starkt och de är bara ja som ser den
just den ensamma stjärnan som tittar tillbaka ner på mig.

Den var lätt att se den för den lyste upp en hel natt himmel själv,
men efter jag blinkat var den borta.




Fri vers av mtidass
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mtidass