Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill är

Allt jag vill är
att få ligga begraven i din famn
med ansiktet tätt emot din bröstkorg
så tätt att jag kan känna ditt hjärtas slag
så nära att jag känner dina andetag


Allt jag önskar är
att du kunde se dig själv genom mina ögon,
för inte förrän då kommer du förstå hur jag känner för dig.




Fri vers av mtidass
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-29 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mtidass