Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutor på magen

Hon ligger redan naken i min säng
halvt under täcket
fnittrar lite förtjust och smeker sitt ena bröst
-Har du rutor på magen? undrar hon
jag tänder några levande ljus
sätter mig på sängkanten
och tittar efter
-Näe, svarar jag.
Det är nog mer allmoge nuförtiden...
Men
Det är ju inte min mage hon är ute efter




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-28 02:39



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Näää

men den kan ju vara i vägen (inte du just, bara rent allmänt)

;o)
2009-01-28

  Sanningsägaren VIP
allmage... :)
undrar varför hon frågar...
2009-01-28

  Maria Natasja
hahahahhhaha..hahahhaahha..hahahahha Nä!! Men hahahahahhahhahahahahahahahahahhahahhahah!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan