Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spännande och skrämmande

 

Kliv över minnena och kom in i nuet

Jag kan se att du fryser

Andas in djupt och öppna dina ögon

Det är kanske lite ovant

Men jag vill tro att du kommer gilla det

 

Jag förundras över hur livet förändras

Det är skrämmande och spännande

En resa med okänd destination

Men jag tror nog att det blir bra tillslut

 

Vi kan inte hindra tidens gång

Men vi kan använda den precis så som vi vill

Och jag tror nog att dina drömmar är ljuset i mörker

och när du mött all förändring känner du igen dig själv i spegeln

Och då minns du

 

Jag upphör aldrig att förundras över hur livet vänder

Det är spännande och samtidigt skrämmande

Och man vet inte vart man är på väg

Men det blir nog bra tillslut

 

Det är så påtagligt att det känns i magen

Och det målar dina drömmar

Hur det än är så är det ett tecken på att det finns en framtid

Och bestämmer vi oss för det så skapar vi den framtiden

Låt oss göra den så bra som bara går

 

Ja livet det förändras hela tiden

Stora och små förändringar

Det är spännande och det är skrämmande

Och biljetten är hoppet om att det nog blir bra tillslut

 

Så res dig upp och ta ett steg fram

Det är inte så farligt som det verkar

Det är på riktigt men låt det inte hindra dig från att le

Mod, hopp och tro kan få dig att flyga




Fri vers av PPQ
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 09:43



Bookmark and Share


  VITRIOL
Själv tror jag att livet alltid blir bättre om det är dit man vill, men att det aldrig blir som man tror, utan oftast bättre än så. Jag tror att livets goda är något som inte kan forceras fram, utan snarare levas och värkas fram i mötet med sig själv. Har tänkt mycket på hur olika livet drabbar oss och att det innebär så olika saker i det individuella och unika.
Livet är vackert och ja som du säger spännande och skrämmande. Tack för dina ord.
2009-01-30

  Teresia Ridell
Hoppfullt o insiktsfullt !
Blir glad av att läsa. (har själv det senaste halvåret, gått igenom mer förändringar än jag trott mig någonsin klara av, men det ska gå:)
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ