Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in


in

jag är endast ett oberoende subjekt (med en stock i mitt öga) & världen är mitt objekt...




Fri vers av yama
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 20:04



Bookmark and Share


  arie
om hela världen då också består av bara stockar
var går du gränsen mellan jaget och världen utanför?

kan inte låta bli att ställa följdfrågan av denna art
men jag menar inget betydelsefullt egentligen med det

det bara blev så

ut
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

yama
yama