Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄN

glömde bort att du var min vän gjorde om dig till en sven (jag har en stock i mitt öga)




Fri vers av yama
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-01-30 21:33



Bookmark and Share


  arie
ja allt börjar ju med att ta bjälken ur sitt eget öga
har jag läst någonstans

det var lite fart på denna
som en ramsa
med en snäppig melodi


tack
satt fint
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

yama
yama