Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

 

Lycka är inte

enbart pausen

mellan olyckorna

 

Lycka för mig

just nu är

friska husdjursvänner

 

Lycka i denna stund

att få vakna

utan värk

 

Att det har kommit lite pudersnö

som jag har längtat efter

är ju lyckobonus




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-31 08:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar dikt om tacksamhet och glädje över de små tingen som verkligen berör.
Tack för påminnelsen!
2009-02-01

  Hans Christian
Den här texten är en liten lyckobonus för mig!
2009-01-31

  Eaglemountains VIP
Ljuvliga lyckans stunder - som ibland kan vara så små, men värdefulla ....
2009-01-31

  Eva Langrath VIP
Så vackert du fångar alla de små mirakel som dagligen finns runtomkring oss.

Eva
2009-01-31

  * Ammi *
mm vilken lyckodag *L* du ser, man lär sig att se det lilla i det stora! bara en sån sak att slippa värk är mycket värt! Hoppas du får mer av detta vännen!
2009-01-31

  Bibbi VIP
Jag måste bara få skriva under på Sunnanvinds unerbara kommentar.
Så visa ord Du bjuder på Ulla!
Applåd!
2009-01-31

  Njord
Härligt attt se de små glädjeämnena i livet. Kan du smitta mig lite?
Fin morgonläsning
2009-01-31

    sunnanvind
Ska vi en prommis i nysnön vännen? Du o jag armkrok , fnittrandes o sedan hem till en kaffetår... tulpaner köper vi på vägen hem!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP