Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konvalescens


banar vilorum sin tid


Doftlöst droppar tårar
purpurröda

vidmakthåller tiden


så samlar kraft sina dagar
guldgula


spårar kistans väg

myllan banar vilorum
gapar svärta
sidenmjuka lakan bort

så tonlöst

ville mig livet








Fri vers av korpfjäder
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-31 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh, vilken poesi, alldeles underbart,
du målar upp en bild så tydlig
så jag kan känna dofterna
2009-02-01

  Rolando Furioso
Toner, trioler och harmonier
väntar dig bortanför
alla konvalesensens svettiga lakan
så håll ut och hav förtröstan.

Ber en bön för dig i kvällningen.

Kam på dig.
2009-01-31

  Lena Krantz VIP
Hmm...förtog du dig så ändå?

Aj aj...

;o)
2009-01-31

  Mona*
Att kanske inte orka allt man vill, svårigheten att bara låta allt ta den tid det tar - eller var det jag som kände så, i influensatider.
2009-01-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
En vacker vemodig tillbedjande text.
2009-01-31

  Carola Zettergren
Vemodsvacker poesi, mycket snyggt detta!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder