Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari

 

Så fjärran bort

känns sommarns glitter,

så fjärran bort

känns ljummen bris,

så fjärran bort...

 

ty nu dånar vinterhav,

nu går gäss

på upprörd yta.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 20:33



Bookmark and Share


    wildrosen
målande ..stark ....vacker
2009-02-02

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt med upprepandet av fjärran bort!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP