Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tjata och gnata för att få hjälp, jag mår inte bra att ha det så här


NU FÅR DET VARA NOG

Nu får det vara nog, är så trött på att
tjata och gnata, för att få hjälp av
vår vaktmästare

Ingenting händer, mitt kylskåp är det
fortfarande blött så jag får torka ur
det varje dag

Han kom med tryckluft sist, blåste in
i hålet som finns i kylskåpet, blev det
bättre, nej värre än det var, det är
gammalt skulle nog behövas ett nytt

Den dragiga balkongdörren,låtsas han
inte om, håller sig undan, svarar inte
i telefon, sms svarar han på, då behöver
han inte prata med någon, förklara sig

Jag är så trött på att ha det så här,
nu är det många som vet hur det är
här, har sagt till om någon får veta,
om det blir ledigt i något annat av
hyreshusen som finns här, ring mig


I tvättstugan råder nu ren anarki, sa
till om tvättlistor så vi kan skriva upp
våra tvätt tider, jag kommer direkt var
svaret jag fick, det var i onsdags det

I går fanns inga där, sände ett sms
vi saknar tvättlistor, fick svar jag åker
direkt

I dag var jag ner skulle skriva upp en
tvätt tid, inga listor, men högar av tvätt
överallt, så nu får vi köa i tvättstugan
om vi vill tvätta

Vi var flera som var nere för att få en
tid , så vi kunde tvätta, jag lovade ta
kontakt med hyresvärden, så jag har
försökt skicka E - post till honom, det
gick inte vi har fått fel adress, så nu
har jag skrivit ett vanlig brev, som jag
hoppas han får i morgon

Ringa är ingen ide, han bara skrattar
och försvarar sonen som är vaktmästare,
jag ska vänta ett par dagar, hör jag
ingenting, finns hyresgästföreningen,
jag vill ge honom en chans, att förklara
sig och ta ansvar för sina lägenheter
och hyresgäster


anits 2 februari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 18:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ge Dig inte. Gå så långt Du kan för att få en ändring till stånd och kläm dit de ansvariga!!!
2009-02-04

  Emilia Berg
Jag tycker att det låter som om han inte finns men lön det ska han ha. Oansvariga typer som har vaktmästeri, slapp jobb. Jag har också varit med om något liknande. Fast vår lägenhet är ny. Det verkar att man ska ha fullt tid på andra ringa och jaga andra nuförtiden. Mycket bra skrivet. Lycka till.
2009-02-02

    Madeleine Ågren (Maduska)
Jojo, sonen är vaktmästare. Milda makter så du får ha det! Bra att du tar tag i det. Kan ni inte gå ihop flera personer, och klaga?
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP