Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

___________________________________________________________

Du tror att du kan
ta över hela mitt liv.
Jag är en fågel,
och du har byggt en bur.
Jag kan inte
komma ut.
Burens dörr
går inte att öppna.
Burens galler
går ej att
göra sönder.
Jag är fast
i en värld
som du har skapat.
Åt dig själv.
För att hålla mig kvar
i ditt liv.
Du älskar mig,
och en gång
i tiden
älskade jag också
Dig.
Men den kärleken
har tynat bort
Och kvar finns
bara hat.
Du håller mig fast,
men en dag.
Ska jag bli fri igen.
Och flyga fritt.




Fri vers av Reflex
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-02-02 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reflex