Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Tårar

Likt Kristus kors offrades inför publik

Vars Moses frihet dyrkades utifrån slaveri

Till Mohammeds flykt ifrån girighet och våld

Vi lyckades aldrig riktigt lära oss vad Gud nu försökte att förmedla
Därför är vi blott enbart djur i hans ögon, dock inget mer



O blod besudlade hans mark igenom de fruktansvärda tiderna
O i hans ära offrades mycket goda människor liksom onda

Så vem kan se skillnaden på vad som är gott och ont
När vi människor sätter gränserna likt djurens lagar

Vad du nu är och om du nu finns
Rättfärdigar jag dina tårar och hoppas du kan förlåta mänsklighetens barn

Vi väntar på att deras lekar ska få ett slut
Så att livets obarmhärtliga saga om mänskligheten
Kan rättfärdiga kärleken vi så många gånger döljer vårt förflutna med




P.s
När makten tynas bort
Läker jordens sår
När kärlekens oskyldiga barn offras inför hatets massor
Börjar jorden att åter blöda









Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-03 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi