Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det världsliga

 

strömavbrott

plötsligt blev huset svart men

jag tappade inte balansen

 

hittade ficklampor

kollade proppar och

jordfelsbrytare

ringde leverantören

- jodå fel i området -

 

hämtade batteriradion 

bäddade nära brasan

hunden la sig bredvid

och vi trängdes i soffan

 

min förtröstan sövde mig

inget världsligt får mig

längre att 

tappa fotfästet

 

mitt i natten lyste det plötsligt

 

sängen blev

oändligt

skön

och jag

 

lovordar braskaminen 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-03 11:41



Bookmark and Share


  Hans Christian
Mycket varm och mysig läsning, jag ler stort.
2009-02-03

  Ronny Berk
med flammor i brasan och hunden i soffan upplyses tillvaron som i gammaldags tider, vilken tur att forntidsmänniskan uppfann elden när det nutida inte fungerar med att trycka på knappen
2009-02-03

  Teresia Ridell
Mm..märkligt hur livet stöper om oss, gång på gång. Känns igen.. Kunde falla i gråt för en små sak för en tid sen (tidsbegreppet har fallit bort)... som att smöret var slut el jag blev sen på jobb. Nu kan jag plötsligt ta ganska lätt på vissa kaossituationer..
2009-02-03

  Njord
Det är så härligt att följa ditt liv i ditt poetande.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP